Huawei reparatie in Lelystad


Een gebroken scherm, een niet werkende homebutton of een accu die snel leeg is. LelyRepair voert alle reparaties uit aan de Huawei smartphone. De meeste Huawei reparaties die LelyRepair uitvoert zijn binnen een uur weer klaar!

LelyRepair repareert al ruim 5 jaar smartphones binnen Lelystad, dus een betrouwbare reparateur! Wij maken gebruik van hoge kwaliteit onderdelen met een garantietermijn van maar liefst 6 maanden!

Op deze pagina kan je alle Huawei reparaties vinden die LelyRepair uitvoert, staat er een reparatie niet tussen? Stuur ons gerust een bericht met welke reparatie je uit wilt laten voeren en wij helpen je verder!

Is jouw Huawei kapot? Laat hem maken door LelyRepair!Heb je toch nog vragen of de juiste reparatie hiertussen staat? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder! LelyRepair is telefonisch beschikbaar van 9:00 in de ochtend tot 0:00 middennacht. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met een kapotte telefoon!

Je kan ons simpel een berichtje sturen via Whatsapp en wij reageren binnen een paar minuten op jouw vraag zodat je snel antwoord krijgt! Een afspraak inplannen kan natuurlijk gewoon per Whatsapp maar ook telefonisch en per mail zijn wij altijd te bereiken!Neem contact met ons op:

Bereikbaar van 9:00 tot 0:00 via:
WhatsApp: 06-48692969
Telefoon: 06-48692969
Mail: info@lelyrepair.nl

Copyright by LelyRepair 2018. All rights reserved.