iPhone start niet meer op!

Start jouw iPhone helemaal niet meer op of blijft het beeld zwart? Dit kan met een aantal dingen te maken hebben. Hieronder staan een aantal oorzaken en oplossingen.

Het toestel is volledig leeg

Het kan voorkomen dat jouw iPhone helemaal leeg is. Als je toestel echt volledig leeg is, zie je ook geen rood batterij icoontje meer. In zo een geval is het verstandig om je toestel voor 15-20 minuten aan de lader te laten liggen. In veel gevallen zal het toestel daarna aangaan of het rode batterij icoontje laten zien. Indien jouw toestel niet oplaadt kan dit ook met andere oorzaken te maken hebben. Meer hierover kan je vinden op deze pagina

Ik hoor geluid maar zie niets meer

In veel gevallen (indien het toestel niet gevallen is) kan je dit oplossen met een reset. Hiermee zullen de gegevens gewoon op het toestel blijven. Dit doe je op de volgende manier: 

iPhone 4 t/m iPhone 6S: houd de thuis- en vergrendelknop voor 15 seconden tegelijk ingedrukt totdat het Apple logo zichtbaar wordt.

iPhone 7/ 7 Plus: houd de vergrendel- en volume omlaag knop voor 15 seconden tegelijk ingedrukt totdat het Apple logo zichtbaar wordt.

iPhone 8/SE2020 en alle modellen zonder homebutton: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Blijf vervolgens de vergrendelknop indrukken totdat het Apple logo zichtbaar is.

Indien het toestel dan alsnog geen beeld toont kan het zijn dat het scherm van het toestel kapot is. Dit is vrij snel in de winkel te controleren dus kom gewoon even langs!

Een defect aan het moederbord

In het ergste geval kan het zijn dat er een defect is ontstaan op het moederbord. Deze reparaties worden bij LelyRepair door een externe gespecialiseerde partij uitgevoerd. Deze kosten zijn op aanvraag. 

Liever in de avond?

Bij LelyRepair is het mogelijk om je toestel in de avond te laten maken. Dit gaat op afspraak en kan via WhatsApp ingepland worden. Op elke reparatie is een toeslag van €19,-

Copy of OEM?

Een copyscherm is de voordeligste oplossing met een kwalitatief goed scherm. Wil je echter dezelfde kwaliteit als het origineel? Ga dan voor een OEM-scherm!

6 maanden garantie

Bij LelyRepair heb je altijd 6 maanden garantie op jouw reparatie. Of je nou kiest voor een copyscherm of een OEM-scherm. Dat is de kwaliteit die LelyRepair biedt!

× App mij voor een afspraak!