LelyRepair is

Independent Repair Provider

LelyRepair is een Apple Independent Repair Provider (IRP)

LelyRepair is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider. Via dit programma mag LelyRepair iPhone’s repareren met originele onderdelen. Deze onderdelen worden direct ingekocht bij Apple. Wij mogen dit omdat we de volgende certificeringen hebben: ACiT (Apple Certified iOS Technician) en ACMT (Apple Certified Macintosh Technician).
In tegenstelling tot Apple zelf heb je als klant bij LelyRepair ook de keuze tot compatibele schermen. Deze zijn goedkoper maar hebben ten opzichte van de originele schermen een melding na vervanging. 
Als je kiest voor een niet-origineel scherm (compatible scherm) of accu (compatible accu) krijg jij na reparatie een melding te zien. Deze melding toont het bericht dat er niet gecontroleerd kan worden of dit een origineel onderdeel is. Dat klopt natuurlijk ook in dat geval. Het toestel is uiteraard verder gewoon bruikbaar en de melding zal na een aantal dagen verder in de instellingen zichtbaar zijn en niet meer direct aanwezig.
Deze meldingen worden getoond op:
Scherm-melding vanaf de iPhone 11 en alle modellen daarboven.
Batterij-melding vanaf de iPhone SE 2020 en alle modellen daarboven.

 

Waarom kiezen voor een origineel scherm?

Het voordeel als je kiest voor een origineel Apple scherm is dat je deze meldingen dus niet krijgt op jouw iPhone. Omdat LelyRepair IRP gecertificeerd is hebben wij ook toegang tot de diagnostische tools van Apple. Aan de hand van deze tools kunnen wij het originele scherm kalibreren met het toestel zelf. Op deze manier herkent het toestel het nieuwe scherm dus als origineel en krijg je de melding natuurlijk ook niet te zien.
Een nadeel van het kiezen voor een origineel scherm is dat de prijs van een originele schermreparatie een stukje hoger ligt dan de compatible schermen.

 

Liever in de avond?

Bij LelyRepair is het mogelijk om je toestel in de avond te laten maken. Dit gaat op afspraak en kan via WhatsApp ingepland worden. Op elke reparatie is een toeslag van €19,-

Copy, Refurb of origineel?

Een copyscherm is de voordeligste oplossing met een kwalitatief goed scherm. LelyRepair biedt echter ook refurb-schermen en originele Apple schermen aan!

6 maanden garantie

Bij LelyRepair heb je 6 maanden garantie op jouw schermreparatie als je kiest voor een copy of refurb-scherm. De Apple schermen hebben 3 maanden garantie!

× App mij voor een afspraak!