iPhone valt steeds uit!

Valt jouw iPhone steeds uit zonder dat de batterij leeg is? Erg vervelend. Dit kan met een aantal dingen te maken hebben. Hieronder staan een aantal oorzaken en mogelijke oplossingen. 

Batterijconditie checken

Valt jouw toestel uit terwijl de batterij nog vol zat? Dit kan te maken hebben met een verouderde accu. De originele accu gaat doorgaans 2 jaar mee. Daarna is deze aan vervanging toe. Om de batterijconditie te checken neem je de volgende stappen: instellingen – batterij – batterijconditie. 

Hier kan je vinden wat de conditie is van de batterij. Geeft deze 80% of minder aan? Dan is het tijd om de accu te laten vervangen. Je kan simpel een afspraak inplannen via de website. 

 Toestel valt uit door een software probleem

Valt jouw toestel uit terwijl de batterijconditie nog boven de 80% is? Dit kan liggen aan de software op het toestel. Om dit uit te sluiten kan je het toestel een harde reset geven (hierbij blijft alles op het toestel staan). Dit doe je op de volgende manier: 

iPhone 4 t/m iPhone 6S: houd de thuis- en vergrendelknop voor 15 seconden tegelijk ingedrukt totdat het Apple logo zichtbaar wordt.

iPhone 7/ 7 Plus: houd de vergrendel- en volume omlaag knop voor 15 seconden tegelijk ingedrukt totdat het Apple logo zichtbaar wordt.

iPhone 8/SE2020 en alle modellen zonder homebutton: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Blijf vervolgens de vergrendelknop indrukken totdat het Apple logo zichtbaar is.

Liever in de avond?

Bij LelyRepair is het mogelijk om je toestel in de avond te laten maken. Dit gaat op afspraak en kan via WhatsApp ingepland worden. Op elke reparatie is een toeslag van €19,-

Copy of OEM?

Een copyscherm is de voordeligste oplossing met een kwalitatief goed scherm. Wil je echter dezelfde kwaliteit als het origineel? Ga dan voor een OEM-scherm!

6 maanden garantie

Bij LelyRepair heb je altijd 6 maanden garantie op jouw reparatie. Of je nou kiest voor een copyscherm of een OEM-scherm. Dat is de kwaliteit die LelyRepair biedt!

× App mij voor een afspraak!