iPhone laadt niet meer op!

Laadt jouw iPhone niet meer op als je hem aan het stroom hangt? Erg vervelend natuurlijk. Vaak is dit probleem eenvoudig op te lossen. Hieronder kan je een aantal stappen zien die je kan volgen:

De kabel en adapter

Controleer of de kabel en de adapter op een andere iPhone/iPad wel oplaadt. Of test een andere kabel en adapter op jouw iPhone.

De lightningpoort

Controleer of er in de oplaadpoort stof zit. In veel gevallen merk je dat doordat je iPhone enkel kan opladen als je de kabel beweegt en op een bepaalde manier neerlegt. Ook zie je dat de lightningkabel niet helemaal in de poort gaat. In dat geval kan je de poort zelf schoonmaken met een pincet of een kleine tandenstoker. (let op: doe dit wel voorzichtig omdat je hierbij de poort kan beschadigen)

Wil je dit liever niet zelf doen? Kom dan gewoon even langs!

De batterij zelf

Tot slot kan het natuurlijk ook aan de batterij zelf liggen. Indien jouw toestel nog wel aan staat kan je dit zelf controleren via: instellingen – batterij – batterijconditie. 

Hier kan je vinden wat de conditie is van de batterij. Geeft deze 80% of minder aan? Dan is het tijd om de accu te laten vervangen. Je kan simpel een afspraak inplannen via de website. 

Liever in de avond?

Bij LelyRepair is het mogelijk om je toestel in de avond te laten maken. Dit gaat op afspraak en kan via WhatsApp ingepland worden. Op elke reparatie is een toeslag van €19,-

Copy of OEM?

Een copyscherm is de voordeligste oplossing met een kwalitatief goed scherm. Wil je echter dezelfde kwaliteit als het origineel? Ga dan voor een OEM-scherm!

6 maanden garantie

Bij LelyRepair heb je altijd 6 maanden garantie op jouw reparatie. Of je nou kiest voor een copyscherm of een OEM-scherm. Dat is de kwaliteit die LelyRepair biedt!

× App mij voor een afspraak!