iPhone 11 reparatie in Lelystad

LelyRepair voert alle reparaties uit aan de Apple iPhone 11. De meeste iPhone 11 reparaties die LelyRepair uitvoert zijn binnen een uur weer klaar!

LelyRepair repareert al ruim 5 jaar iPhones binnen Lelystad, dus een betrouwbare reparateur! Wij maken gebruik van hoge kwaliteit iPhone schermen met een garantietermijn van maar liefst 6 maanden!

Op deze pagina kan je alle iPhone 11 reparaties vinden die LelyRepair uitvoert, staat er een reparatie niet tussen? Stuur ons gerust een bericht met welke reparatie je uit wilt laten voeren en wij helpen je verder!

Is jouw iPhone 11 kapot? Laat hem maken door LelyRepair!Incell-copy

Refurb-scherm

€€

Apple Origineel

€€€

Verschil tussen LCD & OLED

  • Een LCD scherm is qua gebruik (touch) hetzelfde als de andere opties. Het verschil zit in de kleurstelling, deze zijn net iets minder vol dan een OLED scherm. Daarnaast is het energieverbruik van een LCD iets hoger.

Liever in de avond?

Bij LelyRepair is het mogelijk om je toestel in de avond te laten maken. Dit gaat op afspraak en kan via WhatsApp ingepland worden. Op elke reparatie is een toeslag van €19,-

Copy, Refurb of origineel?

Een copyscherm is de voordeligste oplossing met een kwalitatief goed scherm. LelyRepair biedt echter ook refurb-schermen en originele Apple schermen aan!

6 maanden garantie

Bij LelyRepair heb je 6 maanden garantie op jouw schermreparatie als je kiest voor een copy of refurb-scherm. De Apple schermen hebben 3 maanden garantie!

× App mij voor een afspraak!