LelyRepair voert alle reparaties uit aan de Apple iPhone 12 en iPhone 12 Pro. De meeste iPhone 12 en iPhone 12 Pro reparaties die LelyRepair uitvoert zijn binnen een uur weer klaar! LelyRepair repareert al ruim 5 jaar iPhones binnen Lelystad, dus een betrouwbare reparateur! Wij maken gebruik van hoge kwaliteit iPhone schermen met een garantietermijn van maar liefst 6 maanden!

Op deze pagina kan je alle iPhone 12 en iPhone 12 Pro reparaties vinden die LelyRepair uitvoert, staat er een reparatie niet tussen? Stuur ons gerust een bericht met welke reparatie je uit wilt laten voeren en wij helpen je verder!

Is jouw iPhone 12 of iPhone 12 Pro kapot? Laat hem maken door LelyRepair!

Prijzen

Liever in de avond?

Het is mogelijk om jouw toestel in de avond te laten maken. Elke reparatie heeft dan een toeslag van €19,-

Copy of OEM?

LelyRepair biedt twee soorten schermen aan. Copy of OEM. Het verschil? Onderaan deze pagina lees je dit.

Liever in de avond?

Het is mogelijk om jouw toestel in de avond te laten maken. Elke reparatie heeft dan een toeslag van €19,-

Schermkwaliteit

Een copy-scherm

Als je kiest voor een copy-scherm maak ik gebruik van een LCD-scherm in plaats van een OLED-scherm. De prijs van zo een scherm is een stukje lager maar de kleuren zullen ook iets verschillen met een OLED-scherm. Ook op dit scherm zit natuurlijk gewoon 6 maanden garantie. 

 

Een OEM-scherm

Als je kiest voor een OEM-scherm maak ik gebruik van een OLED-scherm. De prijs van zo een scherm is een stukje hoger vergeleken een copy-scherm maar de kleuren zullen vergelijkbaar zijn met een origineel scherm. Ook op dit scherm zit natuurlijk gewoon 6 maanden garantie. 

 

Vragen? Neem contact op!

Neringpassage 13 
8224JA Lelystad

Openingstijden:
Maandag-vrijdag: 9:30 – 17:00
Zondag: 12:00 – 15:00

App mij voor een afspraak!